Fixa dina ögonbryn själv

När det kommer till att fixa med ögonbrynen är det först och främst du själv som vet hur du vill ha det. Det allra bästa är att låta dina bryn växa fritt och plocka emellanåt. Men du behöver med jämna mellanrum sköta dina ögonbryn. Det du kan behöva göra är att först och främst trimma, färga och noppa dina små hårstrån vid ögonen.

Återfukta och använd serum

För att du ska ha fräscha ögonbryn är det viktigt att du sköter om brynen med rätt typ av produkter. Om det växer tunt ovanför dina ögon kan det vara bra att använda någon typ av serum för att få det att växa lite tätare. Oavsett vad du har för täthet på dina hårstrån är det viktigt att du återfuktar brynen. Arean runtomkring ögonen har extra känslig hy och är därför mer sårbar för olika åkommor.

Hitta inspiration

Sist men inte minst kan du alltid hitta inspiration från kändiseliten över hur de format sina bågar. Idag har det blivit allt vanligare att ha mer buskiga ögonbryn likt Cara Delavigne och Bella Haddid. Om du är osäker på vad som passar dig kan du alltid konsultera en expert.